-->
News
Home
Open dag Jan '20
Salsa Breeze
Alegria Festival
Tropicalia
Salsa Academy
Zomercursus '19
Cursus
Lesrooster Jan '20
` Onze lessen
Inschrijven
Danslocatie
Salsa Sensation
Agenda
Tickets
Foto's
Facebook
YouTube
Entertainment
Vrijgezellenfeest
Workshops
Zaalverhuur
Thema-Avonden
Entertainment
Contact
Contact
  Salsa Academy
Elke maandag

SALSA ACADEMY Essentials & Training - Mambo on 2 & Chacha
Een uitdagende en motiverende training waarin je jouw danstechnieken verfijnt, dat is Salsa Academy. Wil jij explosief groeien in Mambo on2 en ben je klaar voor actie? Vanaf 15 april 2019 elke maandag Salsa Academy!

GASTDOCENT MATANZA
Get ready for some serious dancing met niemand minder dan Gabi, de artistiek leider van showteam Matanza uit Den Haag. Gabi staat bekend om zijn intensieve en productieve trainingen. Dit betekent doorpakken en niet opgeven maar ook plezier en gezelligheid.

PRAKTISCHE INFORMATIE

De cursus bestaat uit 10 lessen van 2,5 uur en wordt verdeeld over twee type lessen: Salsa Academy - Essentials (20:00-21:00 uur) en Salsa Academy - Training (21:00-22:30 uur).

Salsa Academy - Essentials en training gecombineerd, 10 lessen van 2,5 uur voor 150 euro
Salsa Academy - Essentials, 10 lessen van 1 uur voor 95 euro
Salsa Academy - Training, 10 lessen van 1,5 uur voor 125 euro

SALSA ACADEMY - ESSENTIALS
Tijdens de Essentials-les leer je Mambo on2 te dansen, oftewel New York style. Dit in tegenstelling tot de reguliere lessen van Salsa Sensation, waar je LA style on1 danst. Veel gevorderde dansers dansen vaker on2 dan on1.
Wisselen van on1 naar on2 kan pittig zijn. Daarom raden we aan eerst niveau 5 of 6 van Salsa Sensation te volgen.

In de cursus Essentials gaan we dieper in op de structuur van de salsa muziek. Waar moet je naar luisteren om op 2 te kunnen dansen? We beantwoorden vragen als Waarom tel je geen 4 en 8 bij de basics?, Wat is de clave? en Wat is de tumbao?. We gaan in op de basispassen in relatie tot de clave, tumbao en de telling.

SALSA ACADEMY - TRAINING
De basis van on2 onder de knie? Dan is de Salsa Academy - Training iets voor jou. Met de training til je jouw skills naar een nieuw niveau. Je bent nooit uitgeleerd en kunt jezelf blijven verbeteren. Door de intensieve en pittige training beheers jij de danstechnieken nog beter.

SALSA ACADEMY - ESSENTIALS & TRAINING
Haal het beste uit jezelf en volg zowel de Essentials als de Training. Daardoor blijf je jezelf uitdagen en verbeteren. En dans je steeds mooier en makkelijker omdat je technieken echt beheerst. Ook als je nog weinig ervaring hebt met Mambo on2 kun je hier prima bij aansluiten. Deze 2,5 uur durende training werpt snel zijn vruchten af.

GEEN PARTNER NODIG
Individueel inschrijven is geen probleem. Veel basisstappen leer je zonder partner en bij partnerwork wisselen we regelmatig van partner. Zo leer je veel sneller.

INFORMATIE
Datum: Elke maandag vanaf 15 april 2019
Salsa Academy - Essentials: 20.00-21.00
Salsa Academy - Training: 21.00-22.30
Locatie: Santiago de Cuba
Adres: Stratumseind 65, 5611 EP, Eindhoven

 

toevoegen
verwijderen
   
   
   
   
  Salsa Sensation bringing salsa to you in a sensational way