-->
News
Home
Open dag Jan '20
Salsa Breeze
Alegria Festival
Tropicalia
Salsa Academy
Zomercursus '19
Cursus
Lesrooster Jan '20
` Onze lessen
Inschrijven
Danslocatie
Salsa Sensation
Agenda
Tickets
Foto's
Facebook
YouTube
Entertainment
Vrijgezellenfeest
Workshops
Zaalverhuur
Thema-Avonden
Entertainment
Contact
Contact
  Alegria Festival
Zondag 21 juli 2019

Alegria Festival
Op zondag 21 juli 2019 zal het Ketelhuisplein (Strijp-S) weer volledig in het teken staan van het Alegría Festival!

Dit is een gratis festival waar zowel jong als oud, optimaal kan genieten van de Latijns- Amerikaanse en Caribische cultuur. Door middel van Latin muziek, dans, art en food wilt het Alegría Festival de warme en exotische cultuur overbrengen op haar bezoekers. Iedereen is welkom op zondag 21 juli 2019 van 13:00u tot 22:00u bij  Alegría Festival in Eindhoven!

Alegría is een positieve emotie die staat voor vreugde en blijdschap. De naamkeuze is daarom erg toepasselijk voor het gevoel dat het Alegría Festival haar publiek wilt laten beleven. Daarnaast draait deze dag volledig om de Latijns-Amerikaanse en Caribische cultuur, die vol trots en met veel liefde overgedragen zal worden op de bezoekers.

LIVE LATIN MUSIC, DANCE, SHOWS, WORKSHOPS, MARKET, FOOD & ART zijn de elementen die tijdens het Alegría Festival centraal staan. Het evenement bestaat uit een Salsa Area, Bachata Area en Kizomba Area met elk een eigen dansvloer en de beste Latin (live) muziek! Naast muziek kun je ook genieten van diverse activiteiten en de wereld markt. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan verschillende dansworkshops of op de wereldmarkt rondsnuffelen, waar allerlei leuke producten en diensten aangeboden worden. Voor de kinderen is er een Kids Area waar zij deel kunnen nemen aan spellen en activiteiten die speciaal voor hen zijn georganiseerd.

Voor de culinaire food liefhebbers zijn er overheerlijke wereldse gerechten uit o.a. de Mexicaanse, Venezolaanse, Jamaicaanse, Surinaamse en Caribische keuken. Er zullen genoeg eetplekjes zijn, waar samen gezellig geproefd en genoten kan worden van al het lekkers op het Alegría Festival!

Alegría Festival, een dag vol ‘ALEGRIA’ voor jong & oud!

INFORMATIE:
Datum: 21 juli 2019
Tijd:     13:00 - 22:00u.
Locatie: Ketelhuisplein (Strijp-S)
Adres:   Ketelhuisplein Eindhoven
www.alegriafestival.nl


 


toevoegen
verwijderen
   
   
   
   
  Salsa Sensation © bringing salsa to you in a sensational way