News
Home
Open dag Jan '20
Salsa Breeze
Alegria Festival
Tropicalia
Salsa Academy
Zomercursus '19
Cursus
Lesrooster Jan '20
` Onze lessen
Inschrijven
Danslocatie
Salsa Sensation
Agenda
Tickets
Foto's
Facebook
YouTube
Entertainment
Vrijgezellenfeest
Workshops
Zaalverhuur
Thema-Avonden
Entertainment
Contact
Contact
  Les info
Les info
Salsacursus: 10 of 12 lessen van 1 uur
Beginnerscursus in 5 weken: 5 lessen van 2 uur
Bachatacursus: 10 lessen van 1 uur
Kizombacursus: 10 lessen van 1 uur
Salsa Academy: 10 lessen van 2,5 uur
Zomercursus salsa: 5 lessen van 2 uur
Kosten
 Cursus 10 Lessen  100  euro
 Cursus 12 Lessen  115 euro
 Zomercursus  100 euro
Betaling
Om je inschrijving te voltooien dien je voor aanvang van de eerste les het lesgeld te betalen. Dit kan per bank, tijdens de open dagen en op de eerste lesdag bij de docent.
Er geldt een minimale aanbetaling van 50 euro. Het restant van het cursusgeld dient voldaan te worden voor aanvang van de eerste les.
Niveaus
Beginners 1
In dit niveau komen alle basispassen van de Merengue en Salsa aan de orde. Ook besteden we aandacht aan lichaamshouding, lichaamsbeweging, leiden en volgen. Na afloop van de cursus beheers je de basis en een aantal korte figuren.
Geen ervaring vereist.
 
Beginners 2
Nadat je kennis hebt gemaakt met de basis van Salsa en Merengue kun je door naar niveau 2. in deze cursus verfijn je de technieken en passen van de voorgaande lessen en leer je nieuwe technieken en draaien. Na afloop van deze cursus kun je zelfstandig de maat houden en wat langere figuren dansen.
 
Intermediate 1
In dit niveau werken we verder aan het perfectioneren van de technieken en draaien. Ook komen er veel nieuwe en pittigere technieken aan bod die in hogere niveaus vaak terug komen. Het afronden van deze cursus is essentieel als je naar een hoger level wilt. Hier wordt de basis gelegd voor wat langere, moeilijkere figuren en voetenwerk.
 
Intermediate 2
Na niveau Intermediate kun je wat snellere muziek aan. Tijdens de cursus Semi-Advanced bereid je je dan ook voor op de ‘spectaculaire’ salsa. Denk aan dubbele draaien en shines (voetenwerk-combinaties).
 
Advanced 1
Ben je helemaal hooked aan salsa, dan kan nu het serieuze werk beginnen. In dit niveau leren zowel dames als heren de dubbele spin. Deze wordt ook toegepast in alle figuren.

Advanced 2
Na afloop van Advanced 2 beheers jij de ‘showtime salsa’. Met uitstraling en souplesse dans je uitdagende figuren op snelle nummers.

Salsa Academy
Als je alle niveaus hebt afgerond, kun je deelnemen aan Salsa Academy. Hier leer je Mambo on2 te dansen, in plaats van New York on1, wat je gewend bent van onze lessen. In deze lessen streven we ernaar om het beste uit jouw dans te halen. Lees hier meer.
 

Bachata 1
Tijdens Bachata 1 beginnen we met het onder de knie krijgen van de unieke basispassen van de bachata. Je leert de maat te houden en je heupen te bewegen in een aantal basisfiguren

Bachata 2
In deze cursus krijg je als “bachatero” in wording extra basispassen en figuren aangereikt. Het voetenwerk wordt wat spannender en je leert echt te genieten van de dans.

Bachata 3
Bachata 3 is voor de echte “bachateros”. In deze cursus gaan we nog verder in op bodymovement. Shines en leuke figuren. Het solo dansen komt ook aan bod. So put on your dancing shoes!
Prive Lessen
Wij verzorgen ook privélessen. Dit zijn intensieve salsa lessen voor wanneer je in een kleine groep snel salsa, bachata of kizomba wilt leren dansen. De privélessen worden afgestemd op jouw niveau. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kenneth 0614197704 of Runny 0614198554, of stuur een mail naar info@salsasensation.nl
 
 
 
 

toevoegen
verwijderen
   
   
   
   
  Salsa Sensation © bringing salsa to you in a sensational way