News
Home
Open dag Jan '20
Salsa Breeze
Alegria Festival
Tropicalia
Salsa Academy
Zomercursus '19
Cursus
Lesrooster Jan '20
` Onze lessen
Inschrijven
Danslocatie
Salsa Sensation
Agenda
Tickets
Foto's
Facebook
YouTube
Entertainment
Vrijgezellenfeest
Workshops
Zaalverhuur
Thema-Avonden
Entertainment
Contact
Contact
  Thema-Avonden
Wij verzorgen graag uw bedrijfsfeest of familiefeest in een uniek Latinthema. Uw gasten genieten van het beste van een van de exotische Zuid-Amerikaanse bestemmingen. Uw gasten worden vanaf het begin tot aan het einde op verrassende wijze geamuseerd op uw eigen gekozen themafeest. Hieronder ziet u vijf indrukwekkende concepten voor indrukwekkende feesten. Hierbij is plezier, vermaak, gezelligheid, kwaliteit en sfeer gegarandeerd. Reis mee!

Thema-Avonden
CUBAN NIGHT:

 

 

 

 

 

 

Tijdens deze thema-avond zullen uw gasten een reis maken naar het land van rum, sigaren, passionele muziek en de gastvrije bevolking: Cuba. Bij binnenkomst worden de gasten warm verwelkomd door exotische Cubaanse dames met heerlijke cocktails en nachos. Uw gasten worden geëntertaind door ‘real life’ Cubanen die rechtstreeks overgevlogen zijn uit Cuba. Omgeven in een decorsetting van hangmatten, rieten barretjes, rum en sigaren zullen de gasten zich geheel in Cuba wanen. De Spaans sprekende Cubanen in traditionele kledij kennen natuurlijk alleen maar hun eigen Cubaanse gebruiken en gewoontes. Met een sigaartje in de ene hand en een fles rum in de andere hand lopen de Cubaanse mannen rond om uw gasten te entertainen en grappige spelletjes te spelen. Wie durft dat aan? De Cubaanse dames zullen juist de temperamentvolle en passionele kant van Cuba overbrengen op de gasten. Eenmaal in de Cubaanse sferen gaat deze zwoele avond verder met een swingende Salsa & Merengue Workshop. Uw gasten krijgen op een leuke en makkelijke manier de basisstappen aangeleerd. Eenmaal goed opgewarmd en met de stappen onder de knie, kan het echte feest beginnen. Onmisbaar is natuurlijk een echte Latin dj en/of salsaliveband, waardoor alle voetjes al gauw van de vloer gaan en iedereen swingend en stralend de avond verder in gaat. Een verrassende en zwoele avond met topentertainment! Heerlijke Cubaanse hapjes en Cubaanse cocktails zoals de Mojito zullen de gasten de hele avond verwennen.

CARIBBEAN NIGHT:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens deze thema-avond zal carnaval gekenmerkt worden door een overdaad aan kleur en glitters. Carnaval is een levendig en kleurrijk volksfeest op de Caribbean dat zeer uitbundig wordt gevierd. Dansen, eten, drinken en nog eens dansen! Stilstaan is onmogelijk. Bij binnenkomst worden uw gasten warm verwelkomd door exotische Caribische dames met heerlijke cocktails en nachos. Eenmaal binnen zullen uw gasten als opwarmertje geëntertaind worden door de opzwepende en ritmische klanken van de Brassbands omringd door vrolijke danseressen in exotische kostuums. Deze vrolijke avond gaat verder met een swingende Salsa & Merengue Workshop. Uw gasten krijgen op een leuke en makkelijke manier de basisstappen aangeleerd. Eenmaal goed opgewarmd en de stappen onder de knie, kan het echte feest beginnen. Onmisbaar is natuurlijk een echte Latin dj en/of liveband, waardoor alle voetjes al gauw van de vloer gaan en iedereen swingend en stralend de avond verder in gaat. Een swingende en vrolijke avond met topentertainment! Heerlijke Caribische hapjes en tropische cocktails zoals Piña Colada zullen uw gasten de hele avond verwennen
 
 • Bedrijfsuitje Eindhoven
 • Personeelsfeest Eindhoven
 • Personeelsuitje Eindhoven
 • Themafeest Eindhoven
 • Arrangementen Eindoven
 • Trouwfeest Eindhoven
 • Huwelijksfeest Eindhoven
 • Salsa Workshop
 • Cocktail Workshop
 • Percussie Workshop
 • Tapas Workshop
 • Teambuilding Eindhoven
 • Verjaardagen Eindhoven
 • Studentenfeest Eindhoven

:

CONTACT - OFFERTE

 

Salsa Sensation Entertainment
Adres: Torenallee 45
5617 BA Eindhoven
www.yzzo.nl
E-mail: info@salsasensation.nl
Telefoon: 0614197704 of 0614198554
Prijzen en offertes op aanvraag

:


toevoegen
verwijderen
   
   
   
   
  Salsa Sensation © bringing salsa to you in a sensational way