fbpx

WORKSHOPS

Ben je op zoek naar een kwalitatieve en unieke invulling voor een bijzondere dag? Wij kunnen je hiermee helpen! Wij bieden verschillende workshops aan voor het creëren van een bijzondere en onvergetelijke dag. Je kunt bij ons terecht voor gezellige bedrijfsuitjes, onvergetelijke vrijgezellenfeesten, pakkende workshops, effectieve teambuildingsactiviteiten en nog veel meer. Voor ieder uitje of bijzondere gelegenheid bieden wij de juiste in- of aanvulling. Wij delen ons enthousiasme en passie graag met jou! Onze jarenlange ervaring in de branche garandeert succes en plezier. Benieuwd? Bekijk dan ons aanbod.

Salsa Workshop

Vrijgezellenfeest, Bedrijfsuitje, Groepsuitje

Maak kennis met de tropische cultuur van Cuba en de Dominicaanse Republiek tijdens de Salsa en Merengue Workshop! In deze 75 minuten durende workshop leer je de basispassen van de opzwepende Salsa en vrolijke Merengue. Iedereen kan mee dansen, plezier en gezelligheid gegarandeerd!

Cocktail Workshop

Vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, groepsuitje

Maak kennis met de exotische wereld van mixen en shaken tijdens de Cocktail workshop van Santiago de Cuba! Leer over de geschiedenis van cocktails en leer zelf ook overheerlijke tropische cocktails te bereiden. Natuurlijk worden de vers geshakete cocktails ook geproefd en gedronken.

Burlesque Workshop

Vrijgezellenfeest, Vriendinnenuitje

Voel je sexy met de glitter & glamour, het teasen, het theaterspel, de humor en de zelfspot tijdens onze Burlesque workshop. Deze workshop is zeer populair voor vrijgezellenfeesten. We sluiten de workshop af met een spetterende act waarbij de vrijgezel in de spotlight staat.

Reggaeton Workshop

Vrijgezellenfeest, Vriendinnenuitje

Onze reggaeton workshop is een echte aanrader voor dames die graag soepele lichaamsbewegingen willen leren. Door de duidelijke en makkelijke uitleg van een ervaren docente kan iedere vrouw het leren. We sluiten deze workshop af met een opzwepende choreografie.

Bachata Workshop

Vrijgezellenfeest, Bedrijfsuitje, Groepsuitje

Maak kennis met deze romantische dansstijl afkomstig uit de Dominicaanse Republiek tijdens onze Bachata workshop. We leren je de basispassen van deze tropische dansstijl. Deze worden op een eenvoudige manier uitgelegd, waardoor iedereen het kan leren!

Kizomba Workshop

Vrijgezellenfeest, Groepsuitje

Maak kennis met de sensuele dansstijl Kizomba, afkomstig uit Angola. Bij Kizomba draait het niet om moeilijke figuren, maar om de connectie tussen dansers. De afgelopen jaren is deze dansstijl razend populair geworden en is inmiddels niet meer weg te denken uit de danswereld.

Santiago de Cuba

unieke locatie in het centrum van Eindhoven

Santiago de Cuba is een unieke locatie gelegen in het centrum van Eindhoven geïnspireerd op door het goede leven in Cuba. Met het authentieke Cubaanse interieur, de swingende klanken, tropische cocktails en een prachtig interieur onderscheid Santiago de Cuba zich als enige Cubaanse Salsa Café in Eindhoven.

Santiago de Cuba bestaat uit twee zalen; ‘La Habana’ (de benedenzaal) en ‘La Cantina’ (de bovenzaal). Deze locatie is beschikbaar voor verschillende feestelijke en zakelijke aangelegenheden. Het is mogelijk om een gedeelte of de gehele locatie af te huren en het in te vullen naar wens.

Interesse in een van onze workshops?

vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie

Onze workshops zijn geschikt voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en groepsuitjes. Heb je interesse of wil je meer informatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het formulier. Wij helpen je graag bij het organiseren van een zo leuk mogelijke dag voor jou en je gasten.    Schrijf je nu in voor een vrijblijvende proefles

    en ontdek of Salsa, Bachata of Kizomba danslessen van Salsa Sensation bij je passen